Dance Unlimited

Disco

Hiphop

Showdance

Disco is een dansstijl die geassocieerd wordt met up-tempo muziek, lenigheid, kracht, expressie en techniek. De dansbewegingen zijn dynamisch en vol leven, waarbij de dansers de ritmes van de muziek volgen met een mix van vloeiende en scherpe bewegingen. Het is een dansstijl die veel vraagt van de fysieke kracht en flexibiliteit van de dansers.


Deze lessen zijn speciaal ontworpen voor zowel jongens als meisjes en bieden een uitgebreid scala aan stijlen. Je leert old-school, popping, locking, house, lyrical en nog veel meer. De dansers krijgen dus een breed scala aan Urban dansstijlen aangeboden, waardoor ze kunnen experimenteren met verschillende bewegingen en technieken.


Binnen Showdance worden verschillende stijlen en technieken gecombineerd, wat resulteert in een unieke en veelzijdige danservaring. De danslessen en choreografieën bevatten een mix van bewegingselementen uit diverse danstechnieken en stijlen. Terwijl je danst op de ritmes van populaire muziek, kun je experimenteren met verschillende bewegingen.

Clipdance

Jumps & Turns

Kids Dance


Tijdens de Clipdance-lessen krijg je de kans om te dansen op de nieuwste hits, terwijl je verschillende dansbewegingen en choreografieën verkent. Het is een dynamische en levendige dansstijl waarbij je kunt genieten van de vrijheid om je eigen persoonlijkheid en creativiteit te uiten.


Tijdens de Jumps & Turns-lessen leggen we de nadruk op het doelgericht trainen van specifieke spieren en technieken om de meer uitdagende danselementen onder de knie te krijgen. Deze lessen zijn ontworpen om je vaardigheden te verbeteren en je te helpen bij het ontwikkelen van een sterke basis voor sprongen en draaitechnieken.


Deze les is speciaal ontworpen voor kinderen van de leeftijd 4 tot 6 jaar. Het is voor de meeste kleuters nog niet haalbaar om een heel uur lang geconcentreerd een dansje en pasjes aan te leren. Daarom leggen we de nadruk op bewegingsleer, waarbij techniek op een speelse wijze wordt aangeleerd. Deze les is vooral gericht op plezier.

WedstrijdgroepenCatchy
Spicy

Solo

Duo